Bassiner og reetablering af eksisterende søer
 

Bassiner og søer

Vand har draget vi mennesker i mange tusinde år. Vi fascineres, når bølgerne skummer og finder indre ro, når søen ligger blikstille hen eller vandløb risler i baggrunden.

Med en  eller et havebassin i haven, kan du få mulighed for at nyde vandets positive egenskaber helt tæt på. Hver dag. Uanset, hvor langt du er fra kystlinje og naturens øvrige vandkanter.

Etablering af sø eller havebassin
Skal en sø eller et havebassin etableres fra bunden af, går der typisk megen planlægning forud. Som erfarne samarbejdspartnere inden for feltet, kan vi yde den nødvendige sparring. Vi ved selvfølgelig alt om den praktiske del, lovkrav m.m., men vi kan også byde ind i forhold til størrelse – og ikke mindst placering.

En sø i haven er fantastisk til at skabe rum og harmoni. Og den vil typisk blive et meget dominerende element. Et element, der skal fungere i samspil med havens øvrige elementer. Det være sig såvel beplantning som terrasser – og beboere.  At placere en sø eller et havebassin i den ene side af en flad firkantet græsplæne, vil hverken tjene græsplæne eller bassin godt. Ligesom det nok heller ikke er lige under det store blommetræ, den etableres bedst. Der er mange ting at tænke ind. Men bare rolig, vi har svarene. Ideerne. Og også hænderne du skal bruge.

Reetablering af sø
Har du allerede en eksisterende sø i haven, som trænger til at blive reetableret og måske bedre integreret i din have, kan Aars Anlæg også yde den nødvendige – og ikke mindst kvalificerede arbejdskraft.

Kontakt os, hvis du har brug for at vide mere – eller bare gerne vil i gang. Telefonnummeret er 98 65 88 49.