Aars Anlæg
v. Brian Jensen

Svoldrupvej 182
St. Binderup
9600 Aars

Tlf. 98 65 88 49
Mobil 22 15 88 49
mail@aarsanlaeg.dk


skan koden med din smartphone
og få kontaktoplysningerne
på din telefon

Træfældning og topkapning

Træerne vokser ikke ind i himlen. Siger man. Men faktum er jo, at jo det gør de sommetider. For alt i haven vokser, og sørger man ikke for den løbende vedligeholdelse, så ender det som oftest ud i vilde buskadser, tårnhøje træer og en generel beplantning, der lever sit eget liv.

Den rette pleje og vedligeholdelse vil give dig en sund, kontrolleret og overskuelig have. De enkelte planter vil blive stærkere og tættere og udbyttet fra f.eks. frugttræerne vil blive bedre.

Uanset, om din have er helt ny - eller gammel og veletableret, så kan vi hos Aars Anlæg hjælpe til med udførelsen af vedligeholdelsesarbejdet. Vi kan rykke ud med de tunge maskiner og specialuddannet personale og komme til bunds i den egenrådige have.

Vi kan også rykke ud med beskærersaks og tage hånd om de mindre og yngre planter. Og vi kan beskære og fælde såvel mindre og simple, men også store og komplicerede træer. Og selvfølgelig er der både styr på sikkerhed og forsikringer – ligesom værktøj og grej naturligvis er i top og med til at sikre dig en hurtig, sikker og effektiv træfældning.

Mangler du hjælp til: beskæring, træfældning, topkapning, fældning af komplicerede træer, gødskning, græsslåning, sprøjtning af forskellige arealer eller noget helt 8. – så er du altså kommet til rette sted.