• miljøvenlig dækbark

Dækbark – et grønt valg

 • Dækbark er effektivt hele året rundt

  Dækbark styrker generelt mikrolivet i din jord. Og den er ikke bare effektiv om sommeren, hvor den holder lyset ude og holder på fugten i jorden. Dækbarken er også effektiv som beskyttelse om vinteren, hvor den fungerer som isolering og beskytter dine planter mod den hårde frost.

   

  Granbark fra de svenske skove

  Hos Aars Anlæg har vi valgt at arbejde med en skøn granbark, som er et spildprodukt fra træproduktionen i de svenske skove. Der fældes altså ikke træer for at lave granbark. Tværtimod sørger vi for at få gavn af hele det træ, der er blevet fældet.

 • Værd at huske, når du skal have lagt dækbark

  Inden, du skal have lagt granbark ud i din have, er det vigtigt, at du har rengjort dine bede. Ukrudtet skal være væk. Ellers kan det ende med at have styrke nok til at arbejde sig op igennem barken. Til gengæld vil vi jo gerne have skabt gode betingelser til havens planter. Derfor er det vigtigt, at du tilfører kvælstof til jorden, inden udlægning af barken.

  Ved udlægning rives dækbarken. Ved at rive barken, får den god mulighed for at falde sammen, så den ikke blæser væk. Samtidig skabes et dejligt naturligt look, som gør, at barken passer smukt ind med resten af havens træer, buske og planter. Granbarken beholder sin smukke brune farve. Men husk at lægge barken i et lag på 12 cm.

  Dækbark er af gode grunde et populært og meget miljørigtigt valg, når du vil ukrudtet i haven til livs.

  Vil du passe på din have og miljøet og have en pris på dækbark til din have, kan du altid kontakte os for en uforpligtende pris. Vi leverer i hele Danmark.