Anlægsgartner i Aars Nordjylland få hjælp til haven
 
Aars Anlæg
v. Brian Jensen

Svoldrupvej 182
St. Binderup
9600 Aars

Tlf. 98 65 88 49
Mobil 22 15 88 49
mail@aarsanlaeg.dk

find Aars anlæg på facebook

Anlægsgartner Aars Anlæg
 

– en erfaren og dygtig anlægsgartner

Aars Anlæg har efterhånden mange gode års erfaring som anlægsgartner. Vi har anlagt haver, parker, terrasser, stier, anlæg og meget mere i det meste af Nord- og Midtjylland. Og vi gør det fortsat. Med glæde, iver og en altid professionel tilgang til tingene. Kvalitet er en selvfølge – både i vores produkter og i vores udførelse af arbejdet som anlægsgartner.

 

Hvad kan en anlægsgartner hjælpe med?

En anlægsgartner kan udføre en lang række opgaver i dine have eller på dine grønne arealer. Typiske opgaver for en anlægsgartner er havepleje, haveetablering, beskæring, træfældning og belægningsopgaver.

Vores anlægsgartner opgaver er mange – og meget forskellige. Det er større firmaer. Det er familien på snart 4, der er ved at bygge nyt hus. Det er fru Olsen på Havevænget, der gerne vil have anlagt en solterrasse. Det er store opgaver og det er små anlægsgartner opgaver – og vi gør det hele med et smil.

Anlægsgartner er jo vores fag, vores interesse, vores job og passion.

Som uddannede anlægsgartner med mange års erfaring ved vi, hvad der skal til og kan derfor altid rådgive dig til den optimale løsning. Har du en klar idé har vi manpower og maskinpark til at udføre det. Mangler du ideer, har vi også dem.

 

Anlægsgartner fra Aars Anlæg i aktion

 

Kontakt en anlægsgartner

Har du brug for en anlægsgartner, står vi klar ved telefon eller mail til en drøftelse af din opgave. Og selvfølgelig giver vi dig også gerne en pris. Helt uforpligtende.

Kontakt os på tlf. 98 65 88 49 eller mobil 22 15 88 49. Eller send en mail til mail@aarsanlaeg.dk