Beplantning af haver, anlæg, parker m.m.
 
Aars Anlæg
v. Brian Jensen

Svoldrupvej 182
St. Binderup
9600 Aars

Tlf. 98 65 88 49
Mobil 22 15 88 49
mail@aarsanlaeg.dk

find Aars anlæg på facebook

Beplantning

Beplantning er om noget med til at skabe en have. Uanset, om du skal have træer til haven, buske til haven, stedsegrønt eller anden form for beplantning, så står vi hos Aars Anlæg klar til at hjælpe med anlægningen.

 

Beplantning til den nye have

Har man en helt ny-etableret have uden nogen form for beplantning, kan det være en stor hjælp med professionel rådgivning. For hvilke planter trives hvor? Hvilke supplerer hinanden? Hvilke træer til haven vil vokse ind i himlen, og hvilke buske til haven er giftige? Uanset dine spørgsmål, så har vi ekspertisen

 

Beplantning til den ældre have

Mange af de samme spørgsmål til beplantning melder sig også hurtigt i en ældre og i forvejen etableret have, hvor man med tiden laver ændringer. En ny terrasse, en indkørsel, bortfjernelse af havedam, fældning af store træer i haven eller noget helt femte, kan skabe behov for ny beplantning i din have.


Naturligvis tager vi altid udgangspunkt i kundens (dine) ønsker og ideer. Det er jo din have. Dit grønne frirum. Og du skal trives der. Med bare tæer i græsset. I skyggen under havens træer. Eller på ”mol” blandt frugtbuskene.


Spørg os til råds og lad os sammen lave den perfekte plan for beplantningen i din have.


Vi kan blandt andet være behjælpelige med: træer til haven, buske til have, hække, blomster, stedsegrønt, små og store anlægsetableringer, allétræer og store solitære træer/buske. For nu blot at nævne lidt.

 

beplantning med hækplanter beplantning med hækplanter
beplantning med roser i indkørsel  

 

Anlægning af plæner

Græsplæner kan anlægges på flere måder.

Såning af plæner med motorsåmaskine til både større og mindre arealer.

Rullegræs er velegnet, hvis du ønsker et hurtig resultat og en ukrudtsfri plæne,
men er også et godt valg til reparationer af græsplæner.

Rullegræs kan være velegnet til mindre arealer, hvis man ønsker et hurtigt, flot og færdigt resultat med det samme.

Facadebeplantning
 

Det er vigtig, at man præsentere sin virksomhed, boligselskab, grundejerforening m.v. med respektive og velplejede grønne områder.

Vi kan hjælpe med beplantning, belægning/støttemurer og udsmykning i form af vandsten og håndhugget motiver i natursten.

Facade beplantning fra Aars Anlæg