• Lyserød Kornel Aars Anlæg
 • Rododendron Aars Anlæg
 • Magnolia Aars Anlæg
 • Sommerfuglebusk Aars Anlæg

Professionel anlægsgartner

- med grønne fingre og kreative ideer
Få hjælp til haven - uanset udgangspunkt og omfang
 • Det kan gøres på mange måder. Har du en gammel etableret have, der har vokset dig over hovedet, kan vi rykke ud og hjælpe med beskæring og træfældning. Både almindelig vedligehold, men også ved komplicerede opgaver. Vi har nemlig specialuddannet personale med den fornødne uddannelse og solide erfaring.

  Skal du til at have etableret en helt ny have, tilbyder vi konsulentbistanden, som får dig ordentligt i mål. Vi lytter til dine ønsker og tager udgangspunkt i dig og din livssituation. Skal det være et haverum til fordybelse, et rum til familien, et grønt forsyningslager eller en park med alle de rosenarter, der kan opspores? Vi ved, hvad der skal til.

 • Vi hjælper også meget gerne med etableringen af ny have. Både beplantning, men også belægning, etablering af søer, terrasser og meget mere. Og på samme måde er materialerne naturligvis også nogle, vi er leveringsdygtige i. Skiffer, granit, betonprodukter, granitskærver, dækbark, planter og meget mere.

  Kort sagt. Vi står klar som professionel samarbejdspartner og anlægsgartner, uanset om du er den heldige ejer af en gammel skøn have eller den begejstrede ejer af et stykke jord, der skal forvandles til dit haveparadis.

  Og som en krølle på halen, er vi faktisk også leveringsdygtige i store gårdsten, navnesten eller nummersten.